שנתחיל לדבר על בישול?
האהבה שלי לעולם הבישול והאפייה היה מאז ומעולם, אך משום מה התפניתי לתחביב הזה רק בשנים האחרונות.
האמת כשסיימתי את הצבא רציתי ללכת ללמוד בישול, בזמנו לימודי התחום היו נעשים בתדמור
אבל מאחר ויש לי נטייה להשמנה פחדתי להפוך להיות דובי ולכן לא הלכתי לכיוון ובמקום למדתי עיצוב אופנה.
לימים אכן הפכתי לדובי ולא נכנסתי למטבח למעט בישול ארוחות רגילות למשפחה.
לפני 15 שנים החלטתי לעשות מעשה ועברתי ניתוח בריאטרי ששינה את חיי באופן חיובי.
נהייתי קלת תנועה, עם ביטחון עצמי וממש נכנסתי למטבח ללא פחד, מאז ועד היום אני מבשלת ואופה, כמעט בלי סוף.
בשלב כלשהו החלטתי שממש בא לי לפתוח בלוג לעצמי, אחד כזה למגירה בתור התחלה,
לשלב בין עולם האוכל לעולם הדיגיטלי, לנסות להבין וגם לשתף, זה הבלוג ואתם תהיו שותפים לו עכשיו.
הבלוג משלב מלא מתכונים שאהובים עלי, שישארו גם לילדי אם ירצו להכין לעצמם ובכלל לכל מי שנכנס ומשתמש במתכונים שלי באהבה רבה:)
את הבלוג מלווה אינסטגרם ופייסבוק ובו עולים חומרי הבלוג ודברים נוספים ומפתיעים,
פותחת לכם דלת ראשית לבית שלי, למטבח שלי וללב שלי.
אז בואו נתחיל…
*** אהה ולא ציינתי, אני סמנכל"ית רכש בחברה גדולה במשרה מלאה, עובדת מסביב לשעון, נוסעת לחו"ל במסגרת העבודה ועדיין מצליחה גם לעשות את התחביב האהוב עלי מכל, התרפיה שלי.. מה שאומר שאין דבר העומד בפני הרצון
***אז זה היה נכון כשפתחתי את הבלוג, מאז הייתה קורונה ואני התאהבתי מחדש בביתי.
ההחלטה לעשות שינוי בחיי 180 מעלות לא הייתה קלה כי לעזוב עולם תוכן מוכר וממכר ולחפש עניין ותחומי עיסוק חדשים זה לא פשוט, בטח אם את בת 58.
אבל החלטתי שאני לא חוזרת לחיי הטירוף ואכן כך עשיתי, היום אני עובדת באדמיניסטרציה במשר, קרוב הביתה, נהנית מכל רגע בעבודה אבל גם מאוד נהנית מהבית/ השקט והשלווה שיש לי היום.
אז אחרי כל בלבולי המוח..בואו נתחיל באמת.
ועכשיו באמת.. לעבודה!