בישקוטי שלי

בישקוטי שלי, עוגיה איטלקית יבשה, הכי מפנקת שיש

בישקוטי שלי, מתכון לעוגיות שאני מכינה לפחות פעמיים בחודש, לא מחזיקות דקה ורבע הכל מתחסל.
היפה בזה שאפשר "לשחק" עם המרכיבים וליצור כל פעם עוגיה בטעמים אחרים.
חומרים:
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר חום
  • כפית קינמון
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • כוס קמח
  • כוס שיבולת שועל
  • 150 גרם שקדים לבנים שלמים
  • 150 גרם אגוזי לוז שלמים לבנים
אופן ההכנה:
  1. לערבב ידני את הביצים עם כל יתר המרכיבים
  2. את האגוזים נוסיף בסוף
  3. ליצור 4 נקניקים של הבצק, כן בעזרת הידיים שיהיו ארוכים וצרים
  4. לאפות בחום 170 מעלות כ 20 דקות עד הזהבה
  5. נחכה שיתקרר ורק אז נחתוך – לא להתפתות לחתוך קודם כי זה יתפרק וחבל
  6. ואז נחתוך לפרוסות של עוגיות דקות 0.5 ס"מ, האגוזים יתחככו באמצע וזה נורא יפה
  7. נאפה שוב מכל צד ליבוש 7 -10 דקות, לא לשרוף אותן – אפשר גם להוריד את חום התנור ל150
  8. לצנן וזה נשמר מלא זמן בכלי אטום
איך משדרגים לעסיסי:
  • מוסיפים חתיכות תפוז מסוכרות וחתיכות שוקולד מריר
  • מוסיפים שוקולד לבן עם האגוזים
  • מוסיפים קפה לשינוי הטעם של הבישקוטי
  • מוסיפים פירות יבשים כי מה שיש
  • את הקמח ניתן להחלף בקמח כוסמין ואת שיבולת השועל ב 1/4 כוס קמח נוספת
עוגיות דומות – קנטוציני איטלקיות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן