ראש כרובית בתנור

ראש כרובית בתנור זה טעים ומקסים להגשה על שולחן האוכל  בכל ארוחה, צמחונית וגם בשרית

ראש כרובית בתנור, שם נורא מצחיק, זה כמו להגיד למשהו ראש כרוב אבל באישה:)
בכל מקרה זה טעים ומקסים להגשה על שולחן האוכל  בכל ארוחה, צמחונית וגם בשרית… אז תהנו
ובעיקר קלללללל
חומרים:
  • ראש כרובית שלם
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור
  •  3 גבעולי רוזמרין
אופן ההכנה:
  1. נבשל את ראש הכרובית במים עם מלח  כ10 דקות
  2. נוציא ונינח בתבנית
  3. מעל נמרח שמן זית ונתבל  מלח ופלפל עם גבעולי הרוזמרין מעל ובצדדים
  4. לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, ל15 דקות בערך, עד שמקבל גוון שחום על ראש הכרובית

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן