ראש כרובית בתנור, שם נורא מצחיק, זה כמו להגיד למשהו ראש כרוב אבל באישה:)
בכל מקרה זה טעים ומקסים להגשה על שולחן האוכל בכל ארוחה, צמחונית וגם בשרית… אז תהנו
ובעיקר קלללללל
חומרים:
- ראש כרובית שלם
- 5 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור
- 3 גבעולי רוזמרין
אופן ההכנה:
- נבשל את ראש הכרובית במים עם מלח כ10 דקות
- נוציא ונינח בתבנית
- מעל נמרח שמן זית ונתבל מלח ופלפל עם גבעולי הרוזמרין מעל ובצדדים
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, ל15 דקות בערך, עד שמקבל גוון שחום על ראש הכרובית