חריימה של יום שישי

jחריימה של יום שישי לכל בית יש את המתכון שלו, זה כאן הסודי שלי

חריימה של יום שישי

לפעמים לא תמיד, רק כשמתחשק אני מכינה חריימה ליום שישי.
היא צריכה להיות טעימה מתובלת וחריפה בקטנה, חייבת להיות לידה חלה שתמיד עדיפה תוצרת ביתה
חומרים:
  • חבילה דג נסיכת הנילוס
  • 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
  • 1 כף אריסה מוכנה
  • 1 כף לימונים כבושים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית גדושה פפריקה מעושנת
  • 3 שיני שום גדולות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה
  • 2 פלפל ירוק חריף חצויים
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחב לשם כף שמן קנולה ואת התבלינים לפתחית הטעמים
  2. להוסיף את רסק העגבניות, האריסה והלימון הכבוש ל2 דקות
  3. לצרף את הגמבה החתוכה והפלפל החריף
  4. להוסיף מים ולהביא לרתיחה, בשלב זה נטעם אם יש מספיק מלח
  5. נסדר חתיכות דג בגודל מנה להגשה ברוטב ונפזר מעל חצי חבילה כוסברה קצוצה
  6. לבשל יחד כ20 דקות, לא יותר
  7. להגיש עם חלה טוב ליד
איך נשדרג לעסיסי:
  • ניתן להחליף בפליה דג לבן כמו לברק, בורי
  • אפשרי גם להכין מחתיכות סלמון גדולות ללא עור

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן