קרפצ'יו חציל

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

קרפצ'יו חציל

אני מאוד אוהבת שהשולחן כשאני מארחת יהיה מגוון,
לכן צרפתי גם את המתכון הזה, הוא קל להכנה, די מהיר ובעיקר ניתן להכין את צליית החציל והירקות יום קודם.
אפשר גם להשתמש בחציל גולמי קנוי מהסופר.. לא פחות טעים
את הרכבת המנה עצמה עדיף ביום הארוח, מה שבטוח לא יישאר מזה זכר
חומרים:
  • 3 חצילים קלים במשקל ( הכבדים מלאים גרעינים) – אם יש בלאדי הם עדיפים
  • 2 עגבניות
  • 1 בצל סגול
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. נצלה את החצילים עם אש גלויה על הגאז עד שיתרכו, נצנן ונוציא את המילוי למסננת
  2. המסננת נותנת לחציל להגיר את המיצים המיותרים – לחכות שיתקרר
  3. במחבת נקלה את העגבנייה חצויה ואת הבצל הסגול שציפינו בשמן זית , הקליפה של העגבנייה תרד בקלות אחרי הצלייה
  4. נקצוץ דק את כלל הירקות הצלויים ונערבב יחד
  5. נתבל בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם
  6. נקשט בפלפל חריף מעל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן