בראוניז שוקולד, קרמל ואגוזי מקדמיה כשר לפסח

בראוניז שוקולד, קרמל ואגוזי מקדמיה כשר לפסח בגרסת החלומות

בראוניז שוקולד, קרמל ואגוזי מקדמיה כשר לפסח

בראוניז תמיד הולך, אז למה שלא נכין גם לפסח – זו גרסת החלומות
חומרים:
  • 200 גרם שוקולד מריר חתוך קטן
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות גדושות נוטלה או מחית נוגט למי שיש
  • 4 ביצים
  • 200 גרם סוכר דמררה
  •  2 כפות שמנת מתוקה
  • 4 כפות גדושות קורונפלור
  • 1/2כוס  קמח שקדים
  • 2 כפות אבקת קקאו מנופה, מסוג איכותי
  • 6 סוכריות קרמל של כרמית חתוכות לחצי
  •  אגוזי מקדמיה מלוחים קצוצים גס
  • קורט מלח
אופן ההכנה:
  1.  להמיס במיקרו את השוקולד עם החמאה
  2. במחבת רחבה לשם את הסוכר עם השמנת ולבשל כ 5 דקות יחד עד לקבלת משחה קרמלית
  3.  להסיר מהאש ולהוסיף את השוקולד והנוטלה ( או הנוגט) ולערבב יחד
  4.  בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם מטרפה ולבצע השוואת טמפרטורות עם הקרמל השוקולדי, לערבב יחד
  5.  להוסיף את החומרים היבשים ולערבב עד לאיחוד המאסה
  6. לסדר ב2 תבניות אינגליש קייק ולדחוף סוכריות קרמל בתוך הבצק( כדאי לעטוף אותן בקמח תפוחי אדמה שלא ישקעו בבצק)
  7. לפזר מעל אגוזי מקדמיה חתוכים גס
  8.  לאפות בתבנית (30\40) בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 15 דקות עד התייצבות, לא לפחד להוציא כשהעוגה עדיין רוטטת

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן