קרקרים עם גרעינים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
קרקרים להגשה, כל צורה שתחליטו תתקבל כאן בברכה, הפעם הגרסה היא מקלות או קוביות
חומרים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/4 כוס שומשום שחור/שומשום לבן
  • 1/2  כוס גרעינים מעורבים חמנייה ודלעת
  • 200 גרם חמאה
  • 1 ביצה גדולה
  • 150 גרם פרמזן טחון או צ'דר
אופן ההכנה
  1. לערבב את הקמח והחמאה למצב פרורים במקסר  ( לא מעבד מזון כי הוא יפורר גם את הגרעינים בהמשך)
  2. להוסיף את  כל החומרים הנוספים
  3. ליצור 4 גלילים מצופים בשומשום רגיל מעורב בשומשום שחור או קצח שחור, עטופים בניילון נצמד
  4. להקפיא, לפני האפיה להוציא מהמקפיא לכמה דקות ולפרוס לקרקרים דקים
  5. אופים בתנור שחומם מראש על חום 170 מעלות במשך 15-12 דקות, או עד שהקרקרים מזהיבים קלות. מצננים בתבנית ומפרידים ביניהם בעדינות. שומרים בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.
איך משדרגים לעסיסי
  • 1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות או 1/4 כוס שבבי בצל מטוגן יבש
  • לגיוון: במקום השומשום אפשר להוסיף זעתר, או פיסטוקים קצוצים דק.
קרקר פרמזן וחרדל דיז'ון

קרקרים עם בצל מטוגן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן