עוף בטאג'ין עם קינמון

כמו תמיד בישול ארוך בתנור עושה את העבודה - גם כאן בעוף בטאג'ין

עוף בטאג'ין עם קינמון

הטאג'ין, סיר מרוקאי בצורך פירמידה.
החום שנוצר בתוך הסיר במיוחד  אם הוא מתבשל בתנור הופך את התבשיל לכזה שאי אפשר לעמוד מולו.
כל התבלינים והטעמים מתמזגים יחד, טעימות אמיתית
חומרים:
  • 3 כרעי עף מחולק
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כרשה חתוכה לטבעות
  • 3 גזרים קלופים וחתוכים גדול
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לסירות
  • 1/2 שקית חומוס סנפרוסט
  • 1/2 בקבוק פאסטה עגבניות
  • מלח, פלפל
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 מקל קינמון
  • 2 עלי דפנה יבשים
אופן הכנה:
  1. בסיר הטאגי'ן לטגן את הבצל והכרישה עד שינוי הצבע לשקיפות, כ5 דקות
  2. להוסיף את חתיכות העוף ולהשחים מכל הצדדים כ5 דקות מכל צד, להניח בצד
  3. להוסיף את התבלינים ולפתוח אותם עם השמן כ2 דקות, להוסיף חזרה את הירקות והעוף
  4. להוסיף את הפאסטה ועוד כמות זהה של מים ולהביא לרתיחה
  5. לכסות במכסה הטאג'ין ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לשעה וחצי בישול
  6. להגיש עם קוסקוס או אורז
אין מה להכין קופסאות כי לא יישאר!
איך נשדרג לעסיסי:
  • טאג'ין עוף עם ירקות שורש וכוסברה ( יעלה בקרוב)

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן