רוטב עגבניות לפסטה – מהיר וטעים

רוטב עגבניות לפסטה מהיר הכנה לרעבים ועצלנים

 רוטב עגבניות מהיר לפסטה, אני יודעת שהמחמירים אומרים להשתמש בעגבניות טריות, אבל אצלינו האורחים כבר בדרך.. מה נעשה?
לי תמיד יש במזווה עגבניות מרוסקות ( בדרך כלל מחברות איטלקיות) ופאסטה שזה מין מיץ עגבניות חלק ( גם זה עדיפה תמיד תוצרת איטליה)
המוצרים האיטלקיים עשויים מעגבניות בשלות וממגוון סוגי עגבניות ולכן הבחירה שלי היא בהם.
חומרים:
  • חבילת פסטה – אפשר גם אורגנית, קמח מלא או כל גוס שתבחרו – בישול לפי הוראות היצרן על השקית
  • 3 שיני שום פרוסות
  • צנצנת פאסטה
  • 1 קופסא רסק עגבניות
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור
  • קורט סוכר
  • עלי בזיליקום טריים לקישוט
  • פרמזן מגורר
  • 1 כוס מי בישול הפסטה
  • שמן זית
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחב נשים שמן זית ונחמם אותו מעט
  2. נוסיף שבבי שום ונצלה קלות, נוסיף את רסק העגבניות ונערבב
  3. נוסיף ½ צנצנת פאסטה וכמות זהה של מים
  4. מלח, פלפל וסכר ונתקן תיבול לפי הטעם
  5. להביא לרתיחה, להוסיף את הפסטה\ ספגטי שבושל לפי הוראות היצרן ונוסיף עד כוס מים ממי הבישול – זה מלא עמילן ומסמיך את הרוטב)
  6. נפזר עלי בזיליקום ופרמזן
בתאבון
זכרו – הרוטב תמיד מחכה לפסטה ולא הפוך!

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן