קציצות ברוטב עגבניות, אריסה ולימון כבוש

קציצות נימוחות במיוחד ברוטב מפתיע עגבניות ולימון כבוש

 קציצות ברוטב אריסה ולימון כבוש הכי בית שיש זה קציצות. יש פה בבלוג כבר כמה מתכונים לקציצות.
אבל אילו עם אריסה ולימון כבוש הן האהובות עלי ביותר – קציצה נימוחה עם טעם נפלא
 חומרים:
  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 תפוח אדמה מגורר
  •  1 בצל מגורר
  •  חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים, ללא הגבעולים
  •  1 ביצה
  •  4 כפות פירורי לחם
  •  מלח, פלפל
  •  ½ כפית כמון
  •  לרוטב:
  • בצל חתוך לרצועות
  • קופסא עגבניות מרוסקות מתוצרת איטלקית
  •  2 כפות רסק עגבניות, עדיף MUTI
  •  2 עלי מרווה וקצת טימין
  • 1 כוס מים
  •  מלח, פלפל
  •  כפית פפריקה מתוקה
  •  כף גדושה אריסה מוכנה
  •  כף לימון כבוש מוכן
אופן ההכנה:
  1.  את כל חומרי הקציצות לערבב יחד ולהשאיר במקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים
  2.  ליצור כדורים  בגודל ביינוני ולטגן קלות. להשאיר בצד
  3.  בסיר רחב לשם שמן זית ולטגן את רצועות הבצל עד שהופך שקוף וטיפה משחים
  4.  להוסיף את שאר חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה, אם חסר מים יש להוסיף עוד  כוס ולהביא שוב לרתיחה
  5.  להכניס את כל הכדורים חזרה לרוטב
  6.  לכסות בנייר כסף ולתנור בחום 150 מעלות לשעה
  7.  להסיר את נייר הכסף ולהשאיר בצנור 15 דקות נוספות לצמצום הרוטב והטעמים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן