צי'ילי קון קרנה המקסיקני בגרסה קצרה

צ'ילי קון קרנה במתכון טעים אש

צי'ילי קון קרנה, בטוחה שכולנו מכירים את המאכל המקסיקני הזה הכי טעים בעולם.
המתכון הזה מקצר לכם תהליכים ובדיוק מתאים למזג אויר.. לכו על זה
חומרים:
  • חצי קילו בשר טחון – עדיף צלעות או חלק איכותי אחר
  • 1 קופסא שימורי שעועית אדומה ברוטב
  • 1 קופסא רסק עגבניות קטנה
  • 2\1 בקבוק פסטה עגבניות( מיץ עגבניות של MUTI )
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מלח
  • 2\1 כיפת פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 צילי חתוך – או אם אתם אוהבים חריף אז עוד 1?
אופן הכנה:
  1. לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה
  2. לפורר את הבשר הטחון בסיר עד לשינוי צבעו
  3. להוסיף פפריקה, מלח, פלפל, רסק עגבניות ופסטה וצ'ילי
  4. להוסיף את שימורי השעועית עם המיץ ועוד פחית כזו מלאה במים
  5. להרתיח ולבשל יחד עוד שעה לחיבור הטעמים
  6. להגיש עם אורז לבן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן