צי'ילי קון קרנה, בטוחה שכולנו מכירים את המאכל המקסיקני הזה הכי טעים בעולם.
המתכון הזה מקצר לכם תהליכים ובדיוק מתאים למזג אויר.. לכו על זה
חומרים:
- חצי קילו בשר טחון – עדיף צלעות או חלק איכותי אחר
- 1 קופסא שימורי שעועית אדומה ברוטב
- 1 קופסא רסק עגבניות קטנה
- 2\1 בקבוק פסטה עגבניות( מיץ עגבניות של MUTI )
- 1 כף פפריקה מעושנת
- 1 כפית מלח
- 2\1 כיפת פלפל שחור גרוס
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 צילי חתוך – או אם אתם אוהבים חריף אז עוד 1?
אופן הכנה:
- לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה
- לפורר את הבשר הטחון בסיר עד לשינוי צבעו
- להוסיף פפריקה, מלח, פלפל, רסק עגבניות ופסטה וצ'ילי
- להוסיף את שימורי השעועית עם המיץ ועוד פחית כזו מלאה במים
- להרתיח ולבשל יחד עוד שעה לחיבור הטעמים
- להגיש עם אורז לבן