כרובית בחמאה חומה הכי טעימה בעולם

ראש כרובית בחמאה חומה טעים למות
כרובית בחמאה חומה
כרובית בחמאה חומה, כזה מפחיד… זהו שלא!
זה כזה קל שבא לבכות ממש אבל התוצאה בטוח לא תאכזב אותכם ואת החברים שלכם
 חומרים:
  • ראש כרובית מפורק לפרחים
  •  100 גרם חמאה ללא מלח
  •  3 עלי מרווה
  • מלח, פלפל שחור
 אופן ההכנה:
  1. לבשל את פרחי הכרובית במים כ 8 דקות, חצי ריכוך, לסנן ולקרר
  2. במחבת לשם את החמאה עם עלי המרווה על להבה בינונית ולחמם אותה עד לקבלת צבע ענברי, להיזהר לר לשרוף את החמאה
  3.  החמאה החומה יש לה טעם אגוזי נפלא, בשלב זה נסדר את פרחי הכרובית המבושלים ונצלה אותם בחמאה החומה מכל צד עד לקבלת גוון שזוף.
  4.  נפזר מלח ופלפל על הכרובית עוד במחבת
  5.  נגיש לחברים בתאבון, הכל יחטף בטוח

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן