כרובית בחמאה חומה, כזה מפחיד… זהו שלא!
זה כזה קל שבא לבכות ממש אבל התוצאה בטוח לא תאכזב אותכם ואת החברים שלכם
חומרים:
- ראש כרובית מפורק לפרחים
- 100 גרם חמאה ללא מלח
- 3 עלי מרווה
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
- לבשל את פרחי הכרובית במים כ 8 דקות, חצי ריכוך, לסנן ולקרר
- במחבת לשם את החמאה עם עלי המרווה על להבה בינונית ולחמם אותה עד לקבלת צבע ענברי, להיזהר לר לשרוף את החמאה
- החמאה החומה יש לה טעם אגוזי נפלא, בשלב זה נסדר את פרחי הכרובית המבושלים ונצלה אותם בחמאה החומה מכל צד עד לקבלת גוון שזוף.
- נפזר מלח ופלפל על הכרובית עוד במחבת
- נגיש לחברים בתאבון, הכל יחטף בטוח