מקלות חלבה מבצק פריך

שומשום שהוא בעצם המרכיב העיקרי לחלבה, הוא הכוב בעוגיות הללו

מקלות חלבה מבצק פריך

בא לי לשחק קצת עם הבצק והקמחים, ערבבתי ויצא טעים
אין מצב שאני א משתפת אותכם אם יצא ככה טעים
חומרים:
  • 200 גרם חמאה בטמפ החדר
  • 100 גרם סוכר חום או דמררה
  • 150 גרם קמח כוסמין
  • 50 גרם שומשום
  • 100 קרם קמח לבן
  • 1 כוס חד פעמית  טחינה גולמית
  • תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 1 כף שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד – אפשר במקסר
  2. לחלק ל 2 כדורים, בניילון נצמד להכניס למקרר לחצי שעה
  3. לרדד על משטח מקומח כ1/2 ס"מ עובי ולחתוך למקלות
  4.  לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, על נייר אפיה כ12-15 דקות, לא יותר
  5. לצנן ולפזר אבקת סוכר
  6. נשמר בכלי אטום כשבוע
איך נשדרג לעסיס:

ניתן להוסיף כל מיני גרעינים פנימה ואז נוצר קרקר מתוק של גרעינים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן