שבלולי פסטה במילוי גבינות
כמו לזניה, אבל לא!
זה מהיר הכנה וכיף להגיש
חומרים:
- שקית של שבלולי פסטה גדולים
- 1 קוטג
- 100 גרם בולגרית
- 100 גרם קצקבאל
- 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן מהסוםר
- 3 כפות שמן זית
- חופן עלי בזיליקום
- מלח, פלפל
- 150 גרם פאמזן מגורר
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה את הגבינות למעט הפרמזן
- לבדוק תיבול ולהוסיף מלח ופלפל – שימו לב כי הגבינו כבר מלוחות
- לבשל את הפסטה 2 דקות פחות מהוראות היצרן על האריזה.
- בתבנית קרחבה לשם את רוטב העגבניות, שמן הזית ומעט מלח ופלפל
- לסדר את השבלולים על הקוטב ולמאל אותן בגבינות, ממליצה להעזר בשקית זילוף
- לאפות מכוסה בנייר כסף כחצי שעה על חום 180 מעלות
- להסיר את נייר הכסף, לפזר פרמזן ולאפות עוד 10-15 דקות בחום 200 מעלות
- לפזר מעל עלי בזיליקום טרי ולהגיש