שבלולי פסטה במילוי גבינות

מנה שכיף להגיש כשבאים חברים וצריך משהוא מהיר וטעים

שבלולי פסטה במילוי גבינות

כמו לזניה, אבל לא!
זה מהיר הכנה וכיף להגיש

חומרים:
  • שקית של שבלולי פסטה גדולים
  • 1 קוטג
  • 100 גרם בולגרית
  • 100 גרם קצקבאל
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן מהסוםר
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן עלי בזיליקום
  • מלח, פלפל
  • 150 גרם פאמזן מגורר
אופן ההכנה:
  1. לערבב בקערה את הגבינות למעט הפרמזן
  2. לבדוק תיבול ולהוסיף מלח ופלפל – שימו לב כי הגבינו כבר מלוחות
  3. לבשל את הפסטה 2 דקות פחות מהוראות היצרן על האריזה.
  4. בתבנית קרחבה לשם את רוטב העגבניות, שמן הזית ומעט מלח ופלפל
  5. לסדר את השבלולים על הקוטב ולמאל אותן בגבינות, ממליצה להעזר בשקית זילוף
  6. לאפות מכוסה בנייר כסף כחצי שעה על חום 180 מעלות
  7. להסיר את נייר הכסף, לפזר פרמזן ולאפות עוד 10-15 דקות בחום 200 מעלות
  8. לפזר מעל עלי בזיליקום טרי ולהגיש

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן