מרק מניסטרונה

מרק מניסטרונה בייתי

מרק מניסטרונה

אולי לא איטלקי קלאסי אבל בוודאות טעים, מחמם את הבטן ואהוב על בני הבית שלי… בעיקר אם יש פרמזן מעל
חומרים:
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  •  1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס אפונה
  • 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
  • ½ כוס קוביות דלעת 4-5 עלי בזיליקום
  • 2 כפות פסטה בצורת אורז
  • 1 קופסט רסק עגבניות קטן ( אני מעדיפה את החומרם של מוטי, הם ללא חומרים משמרים וללא סוכרים)
  • 1 ליטר מים ( יתכן וצריך יותר לפי גודל הסיר וגודל הירקות שחתכתם, אם יש צורך תוסיפו)
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  •  1כף חומץ בלסמי
  • ½ כפית סוכר
אופן ההכנה:
  1. לטגן בשמן זית קלות את הבצל
  2. להוסיף את כל הירקות החתוכים לערבב , לבשל בסיר 5 דקות
  3. להוסיף רסק עגבניות, בלינים ולהביא לרתיחה
  4. לבשל על אש קטנה כשעה.
  5. ב10 דקות האחרונות להוסיף את הפסטה אורז
  6. להגיש מקושט בעלי בזיליקום וזרזוף שמן זית
  7. אפשר לפזר מעל פרמזן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן