ריבועי אגוזים מתוק מלוח

עוגיות חתוכות של בצק פריך ואגוזים מתוק מלוח

חיתוכיות פקאן מתוק ולוח, מתכון של חן שוקרון המהממת מהבלוג מתוקים שלי – כל הקרדיט הולך אליה, אני רק צרפתי כאן את המתכון שלה.
אי אשפר להפסיק לאכול את זה, זה ממכר – ראו הוזהרתם
חומרים לבצק:
  • 1 כוס קמח
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 ביצה
לציפוי אגוזים:
  • 350 גרם אגוזים מעורבבים – פקאן, מלך, לוז – אני מוסיפה גם אגוזים מלוחים כלשהם זה מעשיר את העוגיות
  • 100 גרם חמאה
  • ¾ כוס סוכר דמררה
  • 1/3 כוס דבש
  • 2 כפות שמנת
 אופן ההכנה:
  1.  במעבד מזון לשם את כל חומרי בהצק היבשים ולהפעיל בפולסים
  2.  להוסיף את הביצה לחיבור של הבצק, לא ללוש יותר מידי
  3.  להוציא למשטח השיש עם טיפה קמח ולאחד בידיים את הבצק
  4.  לרדד ולשם בתבנית גודל 30\30
  5.  לאפות כ 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות
  6. ואז להכין את הציפוי – במחבת רחבה לשם את החמאה, סוכר ודבש עד להמסה,
  7.  להוסיף את השמנת המתוקה ולבסוף את כל האגוזים ( אפשר לקצוץ חלק מהם)
  8.  לפזר באופן שווה את הציפוי על הבצק
  9. לאפות שוב כ15 דקות, לצנן טוב טוב ולחתוך לקוביות קטנות – שלא יגמר מהר
  10.  לשמור בכלי אטום כשבוע

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן