טוסט בריוש עם תרד ואגס בנדיקט

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

טוסט בריוש ואגס בנדיקט

 

אגס בנדיקט נשמע מפחיד, אז פשוט הולכים ומזמינים בבנדיקט ארוחות בוקר – אבל האמת שפשוט להכין בבית.
אמנם צריך להכין את לחם הבריוש מראש, או לחמניות, אבל ברגע שתכינו לבד לא תרצו יותר לקנות.
תכינו כמות של חלת בריוש פעם כחלה ופעם כלחמניות, תקפיאו  פרוס, תוציאו ללא חימום ברגע שתרצו להכין.
התוצאה לחלוטין לא תאכזב.
מצורפות כאן 2 אופציות לטופינג לבריוש: תרד או פיטריות

 

חומרים:

  • לרוטב פיטריות
  • 1 סלסלת פיטריות
  • 1 שמנת מתוקה 10%
  • 20 גרם חמאה

אופן הכנה:

  1. להקפיץ את הפייטריות החתוכות דק בחמאה כ3 דקות
  2. להוסיף שמנת מתוקה ותיבול ( מלח, פלפל, טיפה אגוז מוסקט אם אתם אוהבים)
  3. לבשל יחד 5 דקות על אש קטנה עד להסמכה

לרוטב תרד:

  1. 4 עיגולי תרד קפוא
  2. 1 שמנת מתוקה 10%
  3. 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

  1. להקפיץ את התרד במחבת עם שמן זית עד שיפשיר
  2. להוסיף שמנת מתוקה ותיבול( מלח, פלפל, טיפה אגוז מוסקט אם אתם אוהבים)
  3. לבשל יחד 5 דקות על אש קטנה עד להסמכה
  4. לתיבול 2 הרטבים, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/4 כפות אגוז מוסקט מגורר

אגס בנדיקט:

  1. להכין סיר עם מים שחומם מראש עם 1 כף חומץ
  2. את הביצה נשים במסננת קטנה ונכניס למים, כך שהחלבון לא יברח לצדדים
  3. ולאט לאט נוריד אותה ותוך המים.
  4. זמן הבישול לא יותר מדקה, המטרה שהחלמון יהיה עדיין נוזלי

נרכיב את המנה:

טוסט בריוש,
מעליו רוטב פייטריות או תרד
מעל את ביצת האגס בנדיט
– בתאבון –

בסיסי – חלת בריוש מטריפהלחצו כאן וצפו בגרסת ה-"בסיסי" של צירוף המתכונים

  

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן