עוגיות שומשום טחינה

שומשום טחינה, שניהם מאותו המקור בשילוב מתפצפץ בפה
שומשום טחינה
עוגיות שומשום טחינה להכנה בציק, פשוט לערבב את החומרים ולאפות, שוה כל ביס
חומרים:
  • 200 גרם חמאה  בטמפרטורת הדר
  • 1 כוס סוכר
  • 0.5 כוס סוכר דמררה
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 2 כוסות קמח
  • 0.5 כוס שומשום
  • כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
  1.  בקערת מקסר לערבב את החמאה עם הסוכר והטחינה עד חיבור
  2.  להוסיף את שאר החומרים לערבב יחד
  3.  ליצור כדורים קטנים ולסדר על ניר אפיה
  4.  לאפות בתנואר שחומם מראש 1710 מעלות כ15 דקות
  5.  העוגיות משטטחות מעצמן כך שאין צורך למעוך אותן
  6. לשמירה בכלי סגור עד שבוע, אם בכלל ישאר משהו

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן