עוגיות שומשום טחינה להכנה בציק, פשוט לערבב את החומרים ולאפות, שוה כל ביס
חומרים:
- 200 גרם חמאה בטמפרטורת הדר
- 1 כוס סוכר
- 0.5 כוס סוכר דמררה
- 1 כוס טחינה גולמית
- 2 כוסות קמח
- 0.5 כוס שומשום
- כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
- בקערת מקסר לערבב את החמאה עם הסוכר והטחינה עד חיבור
- להוסיף את שאר החומרים לערבב יחד
- ליצור כדורים קטנים ולסדר על ניר אפיה
- לאפות בתנואר שחומם מראש 1710 מעלות כ15 דקות
- העוגיות משטטחות מעצמן כך שאין צורך למעוך אותן
- לשמירה בכלי סגור עד שבוע, אם בכלל ישאר משהו