תפוחי אדמה בעשבי תיבול

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
מי לא אוהב תפוחי אדמה?
בכל צורה שלא נכין אותם הם טעימים, רכים ומתווספים כתוספת למנה העיקרית, לכן קבלו כאן כמה אופציות זריזות וטעימות
  • מצרכים:
    2 חבילות של תפוחי אדמה קטנים, שטופים ונקיים
    שמן זית
    4 גבעולים עלי תימין
    2 גבעולים רוזמרין
     1 כפית גדושה מלח גם
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. נערבב את תפוחי האדמה עם השמן הזית והתבלינים.
  2. נמרח את עלי התבלין בשמן זית ונניח אותם  מפוזרים על תפוחי האדמה,שמן הזית על העלים מונע מהם להישרף ופותח את הטעמים שלהם בתנור
  3. נאפה כשעה בתנור עד שננעץ מזלג בתפוח האדמה והם יהיו רכים, על מנת לקצר את התהליך אפשר לבשל את תפוחי האדמה כרבע שעה ורק אז לתבל ולהכניס לתנור ( ללא המים כמובן)
 
 
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
  • בנוסף לתפוחי האדמה נוסיף גם ירקות שורש.
  • את כל תערובת הירקות בתנור על חום נמוך כ3 שעות – יוצא כמו חמין ירקות מדהים, טעים ובריא.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן