עוגיות פיסטוק קפה, ליד קפה באמת, מצחיק נכון? אבל טעים זה מה שחשוב
חומרים:
- 100 גרם חמאה רכה
- 3/4 כוס סוכר דמררה
- 1 ביצה
- 1 כף גדושה נס קפה מומסות בטיפה מים
- 2.5 כוסות קמח
- ½ כפית סודה לשתיה
- ½ כוס פיסטוק קלוי וקצוץ גס
- 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גם
אופן ההכנה:
- לערבב יחד את החמאה והסוכר המקסר עד לאיחוד
- להוסיף ביצה וקפה ולערבב למאסה אחידה, יתכן ותראה שבורה זה יסתדר עם הכנסת הקמח
- הוסיפו קמח וסודה לשתיה וערבב יחד
- הוסיפן את השוקולד במלאו ואת ¾ מכמות הפיסטוק, את היתרה נפזר מעל העוגיות
- הכינו כדורים קטנים בידיים וסדרו על ניר אפיה, השטיחו טיפה את העוגיות בעזרת מזלג ופזרו את הפיסטוקים מעל
- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ12 גדות עד הזהבה קלה
- לשמור בכלי סגור עד שבוע, אם ישאר בכלל ?