קבאב דגים

קבאב דגים מהיר

קבאב דגים

חומרים:
  • 1.5 קילו פילטים של דג לבן, ללא העור ( תבקשו ממוכר הדגים שישר לכם את העור)
  • ½ כוס עלי פטרוזילה וכוסברה
  • פלפל חריף
  • 3 שיני שום
  • ½ בצל לבן
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • מלח, פלפל שחור
  • ½ כפית תבלין לדג או כמון
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון נכניס את הפטרוזליה, שום כוסברה, בצל, פלפל חריף, שמן זית ומיץ לימון ונטחן יחד עד לקיצוץ דק דק, נוציא לקערה בצד
  2. נכניס את הדגים למעבד מזון ונטחן בפולסים עד לגבלת מאסה קצוצה דק
  3. נחבר עם מאסת הירקות לדגים ונלוש קלות בידיים
  4. לכסות ולצנן במקרר ½ שעה לחיבור טעמים
  5. ליצור קבבונים עם הידיים
  6. לצלות על פלטה חמה מכל צד עד השחמה
  7. להגיש עם: טחינה, חומוס, מטבוחה, לימון כבוש.. הכל הולך פה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן