לחם קופים

לחם קופים שהוא בעצם כדורי קינמון תבולים בחמאה קרנציים
לחם קופים
לחם קופים, למה קוראים לו ככה, אין לי מושג אולי בגלל שכל אחד בוצע לעצמו כדור קינמוני נימוח
חומרים:
  • 350 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  •  100 גרם חמאה רכה
  •  1 ביצה
  •  ½ מיכל שמנת לבישול 10%
  • 2 כפות סוכר
  •  קורט מלח
לציפוי:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  •  4 כפות סוכר חום
  • ½ כפית קינמון
  • ½ כוס אגוזים קצוצים דק
אופן ההכנה:
  1. במקסר לערבב את הקמח עם השמרים
  2.  להוסיף סוכר ומלח
  3. להוסיף תוך כדי ערבוב איטי את הביצה, השמנת המתוקה והחמאה הרכה
  4. בבצק צריך להתאסף כולו סבביב המלוש, אם הוא יבש מידי יש להוסיף עוד ¼ כוס מים, זה משתנה בהתאם לקמח ולמזג האויר.
  5.  ניתן להחליך קמחים גם בקמח מלא עד מחצית מכמות הקמח
  6. להגביר את מהירות הלישה וללוש יחד במקסר עוד 8 דקות, לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח.
  7.  לקרוץ כדורים קטנים ולגלג כל כדור בחמאה המומסת ובתערובת סוכר, קינמון ואגוזים,
  8.  לסדר את הכדורים אחד מעל השני בתבנית אפיה גבוהה.
  9. להתפיח שוב כ20 דקות.
  10.  לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 עלות כ25 קדקות, לצנן ולהפוך מהתבנית.
 כל אחד בוצע לעצמו כדור קינמוני טעים וקריספי, בתאבון

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן