ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים שעולים אפילו על המקור הבשרי

לצמחוניים בינינו או סתם לאילו שרוצים להכין ממולאים ללא בשר, הגסה הזו לא פחות טעימה, לדעתי אפילו עולה על זו עם הבשר
חומרים:
  • 4 קישואים עגולים
  • 3 פלפל
  • 8 עלי כרוב
  • 1 כוס כוסמת
  • 1/2 כוס בורגול
  • 2 גזרים מרוסקים
  • 1 בצל חתוך  לקוביות
  • 1 קופסא קטנה רסק עגבניות
  • 1 צנצנת פאסטה עגבניות
  • מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
שנכין?
  1. לטגן בצל להזהבה ולהוסיף את הגזר המרוסק
  2. להוסיף את הבורגול והכוסמת יחד עם רסק עגבניות וכפית מלח – לערבב יחד כדקה
  3. להוסיף כוס מים  ו1/2 כפית פפריקה מתוקה ולערבב עד העלמות המים
  4. למלא את הירקות, כל מה שתבחרו – תרוקנו את התוך, תשמרו את המכסה ותמלאו את הירקות 3/4 כדי לתת למילוי מקום לתפוח.
  5. לשפוך מעל את הפאסטה,  עם כפית מלח, טיפה פלפל שחור ו1/2 כפית פפריקה מתוקה, להוסיף עוד 1/2 בקבוק פאסטה מים
  6. לכסות בצלחת הפוכה, זה על מנת לא לאפשר לירקות הממולאים להפתח
  7. להרתיח ומיד להכניס מכוסה לתנור בחום 160 לשעה, התנור עושה את כל ההבדל, אז אל תוותרו

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן