לצמחוניים בינינו או סתם לאילו שרוצים להכין ממולאים ללא בשר, הגסה הזו לא פחות טעימה, לדעתי אפילו עולה על זו עם הבשר
חומרים:
-
4 קישואים עגולים
-
3 פלפל
-
8 עלי כרוב
-
1 כוס כוסמת
-
1/2 כוס בורגול
-
2 גזרים מרוסקים
-
1 בצל חתוך לקוביות
-
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
-
1 צנצנת פאסטה עגבניות
-
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה
שנכין?
-
לטגן בצל להזהבה ולהוסיף את הגזר המרוסק
-
להוסיף את הבורגול והכוסמת יחד עם רסק עגבניות וכפית מלח – לערבב יחד כדקה
-
להוסיף כוס מים ו1/2 כפית פפריקה מתוקה ולערבב עד העלמות המים
-
למלא את הירקות, כל מה שתבחרו – תרוקנו את התוך, תשמרו את המכסה ותמלאו את הירקות 3/4 כדי לתת למילוי מקום לתפוח.
-
לשפוך מעל את הפאסטה, עם כפית מלח, טיפה פלפל שחור ו1/2 כפית פפריקה מתוקה, להוסיף עוד 1/2 בקבוק פאסטה מים
-
לכסות בצלחת הפוכה, זה על מנת לא לאפשר לירקות הממולאים להפתח
-
להרתיח ומיד להכניס מכוסה לתנור בחום 160 לשעה, התנור עושה את כל ההבדל, אז אל תוותרו