טירמיסו
קינוח חלבי עם גבינת מסקרפונה שחבל על הזמן
חומרים:
- 1 חבילת עוגיות בישקוטי
- 2 שמנת מתוקה 38%
- 1 גבינה מסקרפונה
- כוס אספרסו
- ½ כוס ליקר קפה
- 2 כף אבקת סוכר
- 1 כף פודינג אינסטנט וניל
אופן ההכנה:
- בקערת המיקסר נשים את המסקרפונה, שמנת מתוקה, אבקת סוכר ונקציף למאסה יציבה אך רכה
- בקערה נפרדת נשם אספרסו, ליקר קפה
- נטבול את העוגיות בקפה ונסדר בתחתית כלי ההגשה, מעל שכבה של קרם – כך נעשה 2 פעמים ונסיים בקרם
- נפזר מעל אבקת קקאו איכותית
- לצנן במקרר לפני ההגשה כשעתיים