קיגל, מאפה איטריות מתוק מלוח, אמנם מאכל מזרח אירופאי, אבל בשילוב הזה פשוט טעים
חומרים:
- חבילת איטריות דקות מבושלות במים עם מלח
- ½ כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- קורט מלח
- כפית שטוחה פלפל שחור
אופן ההכנה:
- אחרי שהאטריות בושלו במים עם 3 כפיות מלח, לפי הזמן הרשום על האריזה
- במחבת נשים את הסוכר והשמן שימס ויהפוך לקרמל
- נערבב עם האיטריות ו 3 ביצים, ניסיף את הקרמל השחום
- נוסיף טיפה מלח ופלפל שחור ונאפה כ 45 דקות על חום 170 מעלות