קיגל של אלדד

קיגל מאיטריות בתנור, קצת מתוק וקצת לא, חייבים לטעום

קיגל, מאפה איטריות מתוק מלוח, אמנם מאכל מזרח אירופאי, אבל בשילוב הזה פשוט טעים
חומרים:
  • חבילת איטריות דקות מבושלות במים עם מלח
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • כפית שטוחה פלפל שחור
אופן ההכנה:
  1. אחרי שהאטריות בושלו במים עם 3 כפיות מלח, לפי הזמן הרשום על האריזה
  2. במחבת נשים את הסוכר והשמן  שימס ויהפוך לקרמל
  3. נערבב עם האיטריות ו 3 ביצים, ניסיף את הקרמל השחום
  4. נוסיף טיפה מלח ופלפל שחור ונאפה כ 45 דקות על חום 170 מעלות
הכי  טעים שיש
איך מהפוך מבסיסי לעסיסי:
נוסיף תפוח מגורד, צימוקים בהירים וגרדת לימון, אפשר לאפות לילה בחום 120 מעלות כמו חמין, יוצא עוד יותר פצצה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן