עוף זיתים ופיטריות

עוף בקדרה חמצמץ עם זיתים ופיטריות

 

עוף בזיתים ןפיטריות, מעדן ממש.
הטעם החמצמץ מגיע מהזיתים, זה אחד האהובים עלי, אפשר להשתמש בכל סוגי הזיתים רק ללא חרצנים
חומרים:
  • 6-8 כרעי עוף
  • ½ כוס זייתים ירוקים מגולענים
  • 2 כפות טפנד זייתים
  • 1 סלסת פטריות שפמפניון קטנות
  • 1 רסק עגבניות קטן
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. לטגן בשמן את חלקרי העוף להזהבה ולם בצד
  2. באותו סיר שטוח לטגן בצל עד השחמה ולהוסיף את פרוסות השום
  3. להוסיף את כל שאר הרכיבים ו2 כוסות מים ( הנוזל צריך לכסות כמעט את כל חלקי העוף, אם צריך ניתן להוסיף עוד מים) ולהביא כולל חלקי העוף
  4. להנמיך את האש ולבשל על חום נמוך כשעה וחצי
  5. להגיש עם אורז לבן או קוסקוס

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:

סופריטו עוף זייתים ופיטריות – נוסיף לטעם 2 כפות לימון כבוש ו1 כף עריסה מוכנה, תפוחי אדמה מטוגנים – לבשל יחד בתנור כשעה וחצי על חום נמוך

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן