מסאחן פרגית להכנה בייתית

מסאחן, מאפה פרגית על פיתה, בשיא הקלות

 

מסאחן

אכלנו מסאחן במסעדה בעיר התחתית בחיפה, הסומק ושאר המצרכים האפויים בתנור עושים טעם נפלא למנה,
הכי כיף זה כמה היא קלה. כמובן שניתן להכין את הפיתה לבד

חומרים:

פיתה עירקית מרוחה בשמן זית

¼ קילו פרגית חתוכה לקוביות

2 בצלים גדולים חתוכים לחצאי טבעות

2 כפיות סומאק

מלח, פלפל שחור,

½ כפית פפריקה מתוקה

צנוברים ושבבי שקדים לקישוט

אופן ההכנה:

במחבת עם שמן לטגן קלות את הבצלים עד שקיפות

להוסיף את הפרגית והתבלינים ולבשלש חצי בישול, כ5 דקות עד לשיני צבע הבשר בלבד 0 השאר יאשה באפיה

בתבנית ען נייר אפיה לשם את הפיתה העירקית ומעליה את הפרגית והבצלים,

לפזר מעל בנדיבות צנוברים ושבבי שקדים ולאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות עחצי שעה

להגיש עם טחינה מעל או בצד.

מעדן!

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן