חלת שמרים במילוי ריקוטה וריבת תות

שמרים גבינה בקלי קלות

חלת שמרים במילוי ריקוטה וריבת תות

ריח שמרים בבית זה הכי כיף שיש אבל כשהשמרים ממולאים בגבינת ריקוטה זה פשוט חלום,
אז איך נכין, זה ממש קל.
נכין בצק ונמלא אותו בגבינות  בדיוק כמו המתכון המצורף

חומרים לבצק:
  • 2\1 קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים, אשפר גם שמרים טריים בשקית שקונים בסופר יחד עם משפר אפיה ( כף מכל אחד לבצק)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב פושר
  • 80 גרם חמאה רכה
  • טפה תמצית וניל
  • קורט מלח
  • סירופ סוכר – 1 כוס מים + 2\1 כוס סוכר וטיפה תמצית וניל – לחמם יחד על להמסת הסוכר ולשם בצד לסיום האפיה
  • למילוי:
  • 1 קופסא גבינת ריקוטה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • תמצית וניל
  • 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
  • 1 כף קורונפלור
  • ריבת תות
אופן ההכנה:
  1. בקערת המיקסר נשים את הקמח, הסוכר, השמרים ונתחיל בפעילות איטית של המיקסר
  2. נוסיף את הביצים לאט, החלב, החמאה וכל מה שנשאר – אם הבצק קשה מידי ועדיין לא מתחבר נוסיף טיפה מים
  3. לאחר חיבור החומרים נגביר את מהירות המיקסר ל 8 דקות נוספות ונשים בצד להתפחה, מכוסה מגבת
  4. נערבב את כל מרכיבי המילוי ונשם בצד במקרר עד להתפחת הבצק
  5. נחלק את הבצק ל2 ונרדד לעלה בעובי 1 ס"מ, נשים בתבנית אינגליש קייק כאשר מכל צד יש 1/3 בצק מחוץ לתבנית( זה לכיסוי המילוי
  6. למלא מחצית מהמילוי, לצקת שורה של ריבת תות במרכז ולכסות בבצק " הנשפך" בצדדים
  7. להתפיח חצי שעה נוספת
  8. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה עד הזהבה
  9. כשנוציא חם מהתנור נשם מע מנוזל  הציפוי שהכנו בצד
  10. לשמור במקרר ולטרוף

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן