שומשומיות פריכות

ריבועים קטנים פריכים של שומשום

שומשומיות פריכות

בבית של אמא שלי היו כמעט תמיד כאילו,
אפשר לומר שהמתכון הוא די נוסטלגי אבל הוא תמיד טעים

חומרים:

  • 100 גרם חמאה או כוס שמן
  • 1 כוס שומשום כ 200 גרם
  • 1.5 כוס קמח לבן
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר דמררה

אופן ההכנה:

  1. ללוש הכל יחד במקסר
  2. לרדד בין 2 ניירות אפיה לעבי ½ ס"מ
  3. לצנן טיפה במקרר
  4. לאפות כ 15 דקות על חום 180 מעלות עד הזהבה
  5. לחתוך לריבועים מיד כשיוצא מהתנור
  6. אם חלקי האמצע לא מספיק ריספיים הכניסו לאחר חיתוך לעוד 5 דקות בתנור ליבוש

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן