עוגיות צ'אנקים של שוקולד

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

עוגיות צאנקים של שוקולד

מתכון כיפי של עוגיות שוקולד צ'יפ שיעיפו לכם את הבית בריח האפיה שלהם

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה בטמפ החדר
  • כוס סוכר דמררה אבל אפשר תמיד גם סוכר לבן או חצי חצי
  • 2 כוסות קמח לבן רגיל
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 חבילה שוקולד מריר או חלב – 100 גרם
  • 1 חבילה שוקולד לבן

אופן ההכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה נערבב את החמאה הרכה עם הסוכר עד לחיבור מלא, ממש כמה דקות  זה לוקח
  2. נוסיף את הביצים אחת ניתן לה להתערבב בבלילה ואז נוסיף את השנייה
  3. נוסיף את כל החומרים למעט השוקולד
  4. את השוקולד נקצוץ בסכין בחתיכות ( צ'אנקים) בגודל 1 ס"מ
  5. ונוסיף 3/4 מהשוקולד הקצוץ  לבלילה – את החתיכות הגדולות נשמור בקערית בצד
  6. נסדר עוגיות בעזרת כפית רטובה במרחק 3 ס"מ בין אחת לשנייה, כי העוגייה מתרחבת באפיה
  7. נסדר על כל עוגייה עוד צ'אקים של שוקולד שחור ולבן
  8. נאפה על חום 160 כ15 דקות עד הזהבה
  9. נקרר ונטרוף
  10. לשמור בכלי אטום עד שבוע אם יחזיק מעמד

איך משדרגים לעסיסי:

  • נוסיף אגוזי פקאן
  • נוסיף תמרים קצצים – זה נותן טעם של טופי, או נוסיף לבלילה מעוכים
  • נהפוך את העוגייה לחמאת בוטנים.

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

  • עוגיות חמאת בוטנים ואגוזי מקדמיה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן