סלט ירוק ולא חסה
לאחרונה במקום ארוחת צהריים כבדה החלפנו אותה לברנ"צ, בעצם ארוחת טאפסים מפנקת עם מגוון רחב של אופציות
אחד הדברים שקל להכין בין וגם מהיר ומרשים זה הסלט הירוק הזה שאינו חסה לשם שינוי.
זה ממש קל, רק חשוב לא לחלוט את הירוקים יותר מ7 דקות ומיד להעביר לקערה עם מים וקרח לעצירת הבישול.. אני בטוחה שתאהבו.
רק שתדעו שאפשר לשם מה שיש בבית, ברוקולי קפוא, אפונה, שעועית ירוקה שלמה או חתוכה.. לא משנה, הכל מקבל טעם נפלא מהרוטב
חומרים:
- שעועית ירוקה חלוטה קלות בבישול עם מים רותחים
- פול ירוק, אפונה או גרעיני אדמדמה – לבחור 1 מהם, חלוטים קלות בבישול עם מים רותחים
- עגבניה מרוסקת
- גרידת לימון
- שמן זית
- קורט צילי יבש
- עלי נענע
- עגבניות שרי
אופן ההכנה:
-
בקערה גדולה להכין רוטב מעגבניות מרוסקות במגררת, שמן זית, מיל לימון, גרדת לימון, מלח, פלפל, צילי.
-
לאחר שחלטנו את כל הירוקים במים רותחים מעט נשם הכל בקערת הרוטב ונערבב
-
לקראת ההגשה נוסיף את העגבניות והנענע ונגיש