קרמבל תפוחים אישיים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
אם תשאלו את החברה שלי בבית  מה הקינוח המועדף אליו זה בוודאות יהיה זה.
כבר הכנתי בגרסה משפחתית, בגרסת פרווה אבל המועדף זה בגרסה אישית המצורפת כאן,
אפשר להכין מראש ורק לחמם לפני ההגשה.
חומרים ל 8 מנות אישיות:
  • 5 תפוחי סמיט ירוקים חמוצים חתוכים לקוביות, עם קליפה או לא, זה כבר החלטה שלכם
  • 3 כפות סוכר
  •  גרידת לימון
  • מיץ מלימון 1
  • 1/2 כפית קינמון
לקרמבל:
  • 50 גרם חמאה
  • 50  גרם קמח
  • 50 גרם סוכר
  • 50 גרם קוואקר
אופן ההכנה:
  1. את התפוחים וכל חומרי התיבול לערבב יחד ולסדר בכלים אישיים משומנים בחמאה.
  2. את הקרמבל לערבב בקערה נפרדת בידיים על שנוצרים גושונים קטנים שלבצק.
  3. לפזר את הקרמבל על התפוחים ולאות בתנור שלחומם מראש  170 מעלות – ל30-40 דקות.
  4. לפזר אבקת סוכר או גלידה וניל ולזלול מיד.

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

קרמבל תפוחים ושזיפים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן