קרמבל מתפוחים, פירות שונים,פירות יער וכו.. כל אופציה תופסת
חומרים:
-
10 שזיפים
-
5 תפוחי עץ גראנד סמיט כאילו החמוצים ( מקולפים או לא זה להחלטתכם)
-
כף מיץ לימון
-
1/4 כוס סוכר
-
לקרמבל:
-
1 כוס חד פעמית קמח
-
1 כוס חד פעמית קוואקר
-
1 כוס חד פעמית סוכר חום
-
100 גרם חמאה או מחמאה ( תלוי בכם אם תרצו את הקרמבל פרווה או חלבי)
אופן ההכנה:
-
לחתוך את הפירות, הסיבה שציינתי כי התפוחים מקולפים או לא כי תפוח עם הקליפה נשמר בצורתו ותפוח מקולף הופך למחית, אז להחלטתכם, הכל טעים
-
נשים מעל מיץ לימון שלא ישחירו התפוחים וסוכר.
-
בקערה נפרדת לערבב את כל חומרי הקרמבל בידיים, כן בידיים, וליצור בצק פירורי כזה – לפזר על התפוחים והשזיפים.
-
לאפות בתנור 35 – 45 דקות בחום 170 מעלות עד הזהבה של הקרמבל.
-
להגיד פושר עם גלידה וניל.
איך משדרגים מבסיסי לעסיסי
-
להחליף את התפוחים בפירות יער
-
לתבל את התפוחים בקינמון ואפות בתנור ללא כיסוי – לשם מעל מרנג ולאפות שוב בחום נמוך חצי שעה