אם תשאלו את החברה שלי בבית מה הקינוח המועדף אליו זה בוודאות יהיה זה.
כבר הכנתי בגרסה משפחתית, בגרסת פרווה אבל המועדף זה בגרסה אישית המצורפת כאן,
אפשר להכין מראש ורק לחמם לפני ההגשה.
חומרים ל 8 מנות אישיות:
-
5 תפוחי סמיט ירוקים חמוצים חתוכים לקוביות, עם קליפה או לא, זה כבר החלטה שלכם
-
3 כפות סוכר
-
גרידת לימון
-
מיץ מלימון 1
-
1/2 כפית קינמון
לקרמבל:
-
50 גרם חמאה
-
50 גרם קמח
-
50 גרם סוכר
-
50 גרם קוואקר
אופן ההכנה:
-
את התפוחים וכל חומרי התיבול לערבב יחד ולסדר בכלים אישיים משומנים בחמאה.
-
את הקרמבל לערבב בקערה נפרדת בידיים על שנוצרים גושונים קטנים שלבצק.
-
לפזר את הקרמבל על התפוחים ולאות בתנור שלחומם מראש 170 מעלות – ל30-40 דקות.
-
לפזר אבקת סוכר או גלידה וניל ולזלול מיד.