קציצות פיטריות וקינואה

קציצות צמחוניות מקינוא ופטריות

קציצות פיטריות וקינואה

מנה צמחונית או תוספת, בכל אופן זה טעים וקל להכנה

חומרים:
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • סלסת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • קמצוץ כמון
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח, אפשר כל סוג של קמח, גם ללא גלוטן
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה:
  1. נטגן את הבצל עד הזהבה ונוסיף את הפטריות לטיגון ל5 דקות
  2. נעביר את הפטריות והבצל לבלנדר לטחינה, למי שאין אפשר גם קיצוץ ידני הכי דק שיש
  3. בקערה נשים את הקינואה המבושלת, הפיטריות הטחונות, ביצה, קמח,  סודה לשתיה ותיבול, נערבב יחד
  4. אם הבלילה נוזלית מדי נוסיף עוד טיפה קמח.
  5. ניצור כדורים מהבלילה ונמעך אותם טיפה
  6. לטגן בשמן עד הזהבה מכל צד
  7. להגיש עם שמנת חמוצה בצד

אפשר לרסס שמן מעל ולהכניס לתנוא לאפיה על נייר, בחום 190 מעלות כ15 דקות מכל צד

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
  •  נחליף את הפטריות בהרבה עשבי תיבול כמו פטרוזילה וכוסברה אפילו נענע קצוצים דק והיו לנו קציצות ירוקות, נגיש עם טחינה ליד
  •  נוסיף לפטריות אגוזי מלך טחונים , טיפה אגוז סוסקט במקום הכמון

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן