תבשיל בקר בקדרה – בישול ארוך

בשר בקר בבישול ארוך, אחד האהובים עלי תמיד מצליח, מחמם את הלב ואת הבטן

תבשיל בקר בקדרה – בישול ארוך

 

אוכל מנחם בבשול ארוך הוא טעים, מחמם את הלב והבטן גם יחד
עוד מעט יגיע הסתיו ואיתו החשק לאוכל כזה בבישול ארוך – אני מכינה אותכם מראש שתהיו מצויידים במתכונים מתאימים
  • חומרים:
  • 700 גרם בשר בקר כתף, או כל סוג אחר שיש בו קצת שומן
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 1 כרשה חתוכה לטבעות
  • 4 ענפי תימין
  • 5 שיני שום שלמות
  • 1 בקבוק פאסטה(  מיץ עגבניות חלק)
  • 1/2 בקבוק פאסטה רק מלא במים
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 כפית מלח גם
  • 1 כפית פלפל שחור
  • שקית תפוחי אדמה קטנים, או סתם חתוכים עם הקליפה
  1. אופן ההכנה:
  2. לסיר  גדול שיכול להכנס לתנור לחמם טיפה שמן קנולה
  3. לתבל את הבשר במלח ולפלפל מכל צדדיו ולסגור אותו בסיר עד שינוי הצבע – לשם בצד
  4. להמשיך לטגן באתו הסיר את הבצל, הכשה ושיני השום עד השחמה
  5. להוסיף את הגזר וחזרה את הבשר
  6. לתבל בשאר התבלינים כולל התימין , הפאסטה ותפוחי האדמה
  7. למלא בקבוק נוסף של הפאסטה במים ולהרתיח.
  8. לכסות הנייר כסף ולהכניס לתנור ל 2 שעתיים על חום 150 מעלות

להגיש  לאנשים רעבים במיוחד עם לחם טרי טרי

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

  • להחליף את המים ב2 כוסות יין אדום ויהיה בשר ביין ( לא לוותר על הפאסטה כמובן)
  • או להחליף את הפאסטה בבירה כהה ויהיה בשר בבישול ארוך בבירה( לא להוריד את המים כמובן)

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן