פרחי כרובית מצופים
נכון שבכל בית מכינים את זה?
נכון שזה קל אבל בכל זאת בחרתי לתת לכם מתכון שלי, טעים טעים שבכל פעם שאני מכינה את זה לא נשאר פרור
חומרים:
- 1 כרובית מפורקת לפרחים
- כוס קמח
- 1 כוס פרורי לחם
- 1 כף אבקת שום
- 1/2 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף חרדל דיג'ון
- 3 ביצים
- 1/2 כפית מלח
שמן לטיגון במחבת, לא צריך שמן עמוק
אופן ההכנה:
- לבשל את פרחי הכרובית כ 10 דקות, שיתרככו אך לא לגמרי, לסנן ולצנן
- להכנת מתבלי הציפוי לכרובית:
- צלחת 1 עם הביצים החרדל, וקצת מלח
- צלחת שניה את הקמח
- בצלחת השלישית כל יתר החומרים
- לתבול את פרחי הכרובית בקמח, בבלילת הביצה ומשם בפרורי הלחם ולטיגון מכל צדדי הפרח עד השחמה
להגה עם טחינה בצד או רוטב צילי מתוק
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
- את הכרובית נפרק לפרחים ממש קטנים ובאותה הדרך נכין פופקורן כרובית