את המתכון הבא הרכבתי עם קציצות הבקר הנהדרות שאני מכינה. מעבר לבשר האיכותי והטעמים של התיבול גם הבישול הארוך נותן לתבשיל טעמים טובים וממכרים.
את התרד אני מוסיפה בסוף כדי שהוא יישאר עדיין עסיסי.
- חומרים:
חצי קילו בשר בקר טחון, אני מעדיפה צלעות או כתף, אפשרי גם לערבב כמה סוגים
1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
מלח, פלפל
1 כף פפריקה מעושנת
קופסא קטנה רסק עגבניות
שקית עלי תרד או מנגולד טרי, אך לא תרד בייבי
צנצנת פאסטה עגבניות
כמה גבעולי תימין
בצל קצוץ