קציצות בקר ברוטב עגבניות ותרד

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
את המתכון הבא הרכבתי עם קציצות הבקר הנהדרות שאני מכינה. מעבר לבשר האיכותי והטעמים של התיבול גם הבישול הארוך נותן לתבשיל  טעמים טובים וממכרים.
את התרד אני מוסיפה בסוף כדי שהוא יישאר עדיין עסיסי.
  • חומרים:
    חצי קילו בשר בקר טחון, אני מעדיפה צלעות או כתף, אפשרי גם לערבב כמה סוגים
    1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה
    1 ביצה
    2 כפות פרורי לחם
    מלח, פלפל
    1 כף פפריקה מעושנת
    קופסא קטנה רסק עגבניות
    שקית עלי תרד או מנגולד טרי, אך לא תרד בייבי
    צנצנת פאסטה עגבניות
    כמה גבעולי תימין
    בצל קצוץ
אופן ההכנה:
את בסיס הקציצות נכין מבשר הבקר, חצי חבילה פטרוזליה קצוצה ( הפעם רק העלים),  כף רסק עגבניות ,ביצה וחצי כוס פרורי לחם.
נטבל במלח ופלפל וניצור כדורים קטנים, מוכנים מראש בצד  – ניתן להם לנוח כ20 דקות לאיחוד הטעמים
בסיר נשים את הבצל הקצוץ להזהבה, נוסיף את  5 שיני שום קלופות שלמות  וניסיף את עלי התימין לתיבול
נוסיף את שארית קופסאת רסק העגבניות ואת צנצנת הפאסטה, אני מוסיפי קורט סוכר לכל תבשיל שיש בו עגבניות – למה? כי ככה סבתא שלי לימדה אותי, להפחתת החמיצות של העגבניה, ועוד חצי צנצנת  של הפאסטה מלאה מים ונביא לרתיחה
בשלב זה נוסיף את הקציצות  ונבשל יחד כשעה,
את התרד נוסיף ממש בסוף ל 10 דקות האחרונות.
נגיש עם פירה, פסטה קצרה או אורז

איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:

קציצות פרגית וצ'וריסו

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן