זה כל כך קל שבא לבכות, אך התוצאה היא כאילו הגשנו דג ממסעדת שף.
חומרים:
-
דג לבן שלם טרי ונקי
-
2 לימונים
-
רוזמרין
-
6 שיני שום
-
עגבניות שרישמן זית
-
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
-
נחרוץ את עור הדג בסכין חדה בצורת קוביות
-
נשמן את הדג בשמן זית מבפנים ומבחוץ בתוך הדג נשים פרוסות לימון, ענף רוזמרין, פרוסות שום
-
נתבל המלח ופלפל שחור
-
נסדר מסביב לדג על התבנית עגבניות שרי, שיני שום, ענף רוזמרין ונשים טיפה שמן זית
-
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ20 דקות