אוסובוקו בבישול ארוך

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

אוסובוקו בבישול ארוך

בישול ארוך, אך בישול ארוך… נכנס לתנור ויוצא קסם אמיתי.
כמו שסיפרתי לכם בפייסבוק, חזרנו מטיול ארוך בפורטוגל. האוכל שם בחלקו היה מאכזב בעיקר האוכל המקומי, הטעם של אוכל בייתי אמיתי עלה מיד כשנכנסנו הביתה.
למחרת היום הכנתי את המתכון המצורף.
תכינו גם – כמו שכתוב למטה, יצא חלום.

חומרים:

  • 5 פרוסות אוסובוקו עם עצם
  • 4 גזרים, או חבילת גזר גמדי
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כרשה, במידה ויש חתוכה לפרוסות דקות
  • 3 ענפי תימין
  • 1 כפית מלח גס
  • 1כף פפריקה מעושנת
  • 1 בקבוק פאסטה עגבניות + 1/2 בקבוק מים
  • 1 כף עריסה
  • קמח לקימוח הבשר
  • שמן זית
אופן ההכנה:
  1. לקמח את האוסובוקו ולסגור אותו בסיר גדול עם שמן זית מכל הכיוונים ב- להוציא ולשמור בצד
  2. האותו הסיר לטגן בצל וכרזה עד הזהבה
  3. להוסיף את הבשר חזרה+ הגזר ועלי התימין
  4. להוסיף את כל התבלינים כולל הפאסטה והמים, להביא לרתיחה.
  5. לכסות ולהכניס לתנור על חום 160 כשעתיים
יוצא ח ל ו ם!

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן